Pagina's

vrijdag 10 november 2023

Dagboek van Fabienne - Onze Rodrik mocht na nog geen halve dag alweer vertrekken.

Het is te triest voor woorden maar onze maatschappij wordt alsmaar triester. Geduld hebben de mensen niet meer, volharding nog veel minder. Als het allemaal niet onmiddellijk in kannen en kruiken is, dan staat hun valiesje weer klaar, na nog geen halve dag “thuis” komen. Dit mocht ook onze Rodrik ondervinden en daarom zijn wij nu dringend op zoek naar een baasje die wel tijd, energie en geduld wil geven aan deze wel opgevoede hond. 

Een hond moet tijd krijgen om zich aan te passen, geen enkele hond voelt zich thuis op slechts enkele uren. We leggen het uit met hand en tand maar mensen luisteren gewoon niet, het ergste is dat niet zij slachtoffer worden van deze trieste beslissingen, maar de hond. Die mag het allemaal weer aan den lijve ondervinden en dat maakt ons allemaal erg verdrietig.

Rodrik zijn tekst laten we zoals hij is, hij is zoals we hem ervaren hebben, en we zoeken voor hem het allerbeste. Wie helpt mee zoeken naar opvang of een baasje dat er voor wil gaan? Rodrik is een goede hond, en verdient beter dan wat hij momenteel moet ondergaan. 

Onze studenten hebben vanmorgen alle filmpjes en foto's die ze hadden verzameld en willen samen met ons zo graag een oplossing vinden, voor onze Rodrik.


Informatie over Rodrik vind je hier.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten