Pagina's

zondag 15 oktober 2023

Update John Doe

Hey, hier John Doe, den John voor de vrienden en voor mijn Spaans baasje Jonkie. Ik ben bijna een half jaar geleden gearriveerd in Mortsel. Eigenlijk ben ik met mijn derrière (poep klinkt zo ordinair) in de boter gevallen. 

De baasjes vinden me een schattig en rustig woefje. Kan ook niet anders want ik ben ontzettend braaf wat niet altijd kan gezegd worden van dat ‘ambetant ‘ Jack Russelke dat hier ook woont.

Ik heb het in ieder geval echt naar mijn zin, zeker als ik met mijn baasje ga wandelen of als hij aan het kokkerellen is 😉. 

Volgens mijn baasjes heb ik wel een werkpunt. s ‘Avonds ga ik in mijn bedje een paar uur maffen en die paar uur mag je letterlijk nemen. Sinds een week of 6 moet ik elke nacht tussen 2u en 3u dringend een plasje doen. De gepensioneerde baasjes vinden dat iets minder. Waarom begrijp ik ook niet. Ze kunnen toch een siëstake doen elke namiddag om te recupereren?

Ik ben al een paar keer met de baasjes en Tess, het Jack Russel mormel naar de Ardennen geweest. Wel niet eerlijk dat ik op het terras nog steeds dat tuigje moet dragen en dat dat Jack Russelke vrij mag rondlopen.

Maar ja, zeuren is niet één van mijn specialiteiten dus nu tijd voor …… nieuws heet van de naald.

Dat bazinneke koopt een hondje vrij uit de perrera en nu wil ze het toch wel adopteren. Wel Vera, je bent welkom maar hou er toch rekening mee dat hier niet alleen een schat van een podenco woont, ik dus maar ook een Jack Russelke dat denkt dat ze een TURBO-konijn is. Hopelijk ben jij ook een speelvogel dan laat dat Jack Russelke mij tenminste gerust. Ik ben geen fan om achter een bal aan te crossen. Jij hopelijk wel !

Ik kijk in ieder geval al uit naar de komst van een podenco-streekgenoot. Maak uw valiesje al maar klaar 😉.

 

Groetjes van John Doe en Tess aan de hondjes in de refugio en zeker aan de langzitters die nog geen nieuwe thuis hebben gevonden.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten