Pagina's

zondag 3 september 2023

Dagboek van Fabienne - Achttien wegwerphondjes van de broodfok deden hun intrede.

Het was weer een trieste situatie, waar we al zo lang van hopen dat er een einde aan komt. Maar ook al werden er hier enkele broodfokkers opgedoekt, ze werken aan de andere zijde nog lustig verder, alsof het allemaal normaal is. Wij kregen deze keer 18 vreselijke gevallen binnen, anders zouden de hondjes allemaal naar het dodenstation worden gebracht, of gewoon worden afgemaakt. Het is allemaal erg dubbel en gaat in tegen alles waar je voor staat. 

We kregen verschillende hondjes binnen, maar in welke staat!? Drie zijn reeds overleden aan de gevolgen van hun zware leven en de jarenlange verwaarlozing, voor hen kwam alle hulp helaas te laat. Wat deze dieren moeten lijden is onbegrijpelijk en onmenselijk, en toch winnen ze keer op keer, ondanks de vele intense acties en pogingen om hen te stoppen. Hier gaat nu eenmaal teveel geld, corruptie en smeerlapperij in om, waardoor wij als rescue maar weinig resultaat kunnen boeken, behalve dan door een verschil te maken voor de verloren zieltjes die wel in onze handen komen. 

Ze zijn nu bij ons, ze zijn veilig, en eens ze voldoende opgeknapt zijn zullen we een goed baasje voor hen zoeken, eentje die hen een andere kant van dit leven laat ervaren! Daar gaan we voor! Rescue matters!!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten