Pagina's

zondag 16 juli 2023

Chimba en Chica doen het goed!!!

Nu er toch maar eens voor gaan zitten om jullie te vertellen hoe het is met onze spaanse hondje's.

Chimba hebben we al ruim 15 jaar terug geadopteerd van ACE-Shin, hij was toen ongeveer 2 jaar oud bij ACE bekend onder de naam Dusty. Is altijd een brave hond geweest en nog wel maar nu hij oud is wordt hij nogal ongeduldig als zijn eten wordt klaargemaakt. Waarschuwt trouwens minstens een uur van te voren dat hij honger krijgt. Wandelen wordt al wel wat minder, meestal kort bij huis. Maar soms heeft hij nog een bevlieging en wil nog een wat grotere ronde meelopen met Chica en de malthezer Arisha. Krijgt ook al een pilletje voor zijn hart.Van ons mag hij nog lang onder ons blijven.

Chica is ook alweer bijna 7 jaar bij ons en is nu 8.1/2 jaar oud . Is een aanhankelijke hond, was in het begin een moedertje voor onze toen nog maltezer pup Arisha. We moeten bij haar opletten voor het terugkomen van de chronische darminfectie, heeft daar ook nog een heel kleine hoeveelheid prednison voor. Heeft ook altijd maar honger. Met al onze drie hondjes zijn we blij en gelukkig.

We danken alle mensen van ACE voor hun werk en inzet. Helaas kunnen we niet meer met de camper langs komen om jullie persoonlijk te bedanken dus maar zo dan.

 

Groetjes van Annie en Willem.



CHIMBA


CHICA


ARISHA en CHICA


Geen opmerkingen:

Een reactie posten