Pagina's

vrijdag 9 juni 2023

Dagboek van Fabienne - Wie redt deze pechvogel?

Carol werd samen met haar broertjes en zusjes opgenomen in de grote familie bij Isabel. Het waren knappe en levenslustige cross Stafford pups die een goede en sociale start kregen. Toen een voor een naar huis mocht, waren wij gelukkige mensen. Carol moet nu echter bij haar huidige baasjes dringend weg want het gaat niet met twee van hun andere honden, en dat brengt spanningen en stress met zich mee voor zowel de honden als de baasjes. Daarom zijn wij nu dringend op zoek naar een nieuwe thuis of opvang voor deze lieve hond!

Carol groeide op met veel honden en kan dus zeker met andere honden alleen zou zij beter in een thuis terecht komen waar mensen het ras kennen en waar niet te veel honden of teveel prikkels zijn. Deze pechvogel is verder lief en vriendelijk met kinderen en is een speelse jongedame. Ze adoreert de kinderen van het huis, en overstelpt hen met knuffels en wil spelen, als het moet uren aan een stuk. Het is enorm triest maar als we geen oplossing vinden voor deze jonge puber, moet zij terug komen naar ons rescue center.

Carol is een lieve hond, met veel positieve kanten, alleen moet zij opgevoed blijven worden en moet ze regels en normen krijgen. Wat er mis ging weet niemand, maar ze is en blijft een goede hond, die zeker een tweede kans verdient! Mag ik vragen haar massaal te delen, het woord te verspreiden, en zo samen naar een oplossing voor deze jonge meid te zoeken!

 


Meer informatie over Carol klik hier of mail geheel vrijblijvend aan adopties@ace-charity.org 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten