Pagina's

vrijdag 5 mei 2023

Wie laat Woody terugkeren naar een leven bij baasjes?

Het verhaal van Woody (2 j) is haast tragisch te noemen. Zijn baasjes, een jong koppel uit Argentinië, hielden heel veel van hem. Zoveel zelfs dat, wanneer ze besloten naar Spanje te verhuizen op zoek naar een beter leven, ze hem mee namen op deze grote reis.

Het leven loopt echter niet altijd zoals je gedacht had, en hun leven nam een trieste wending. Na maanden zoeken, her en der wat geld bij te verdienen, proberen te overleven, konden ze niet meer. Ze woonden op een kleine studio met Woody, wat voor hem geen leven was. Ze vonden een residentie die hem wou bijhouden tot ze groter konden gaan wonen, maar toen ze zelfs hun studio niet meer konden betalen, besloten ze dat het misschien beter was om een ander baasje te zoeken voor Woody.

Woody had het in het begin moeilijk in het asiel. Hij was altijd een huishond geweest, die genoot van zijn dagelijkse wandelingen, zijn familie, zijn huis, en nu zat hij in een hok.

Ondertussen heeft hij hier vrienden gemaakt en ondergaat hij zijn lot. Het is triest, maar we doen wat we kunnen om het hem en zijn lotgenoten zo aangenaam mogelijk te maken.

Hij is een jonge, actieve hond, sociaal met andere honden en gewend aan het leven in huis. We zijn er zeker van dat hij een familie heel gelukkig zou maken, mocht hij hier de kans toe krijgen! 



Meer info over hem vind je hier

Vragen of interesse? Stuur dan geheel vrijblijvend een mail naar adopties@ace-charity.org 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten