Pagina's

maandag 8 mei 2023

Animal Event 2023 – wij waren erbij!

Voor het 2e jaar had ACE|SHIN een standje op het Animal Event in de Beekse Bergen Hilvarenbeek. We hadden niet zo’n goed weer als vorig jaar waardoor het evenement minder bezocht werd dan vorig jaar, en we ook enkele uren “dicht” moesten. 

De adoptiewand met ruim 80 honden- en kattenprofielen was opnieuw een succes! Deze was dit jaar “weerproof” gemaakt, en dat werkte! Zelfs tijdens de regenbuien scanden mensen de QR-codes op het profiel om naar de eigen pagina van de hond of kat te gaan. Hopelijk komen er enkele adopties uit voort 🙏

Naast de adoptiewand was er elke dag een loterij met 2 trekkingen. Die bracht samen met de verkoop van enkele gedoneerde dierenartikelen, maar vooral de honden- en kattenkaarsen van Eef nog ruim EUR 520,- op!

De gedoneerde honden drinkbak moesten we uit de verkoop halen. Die deed dienst tijdens het event om alle dorstige honden van water te voorzien. Niet alle honden drinken namelijk uit een kraan 🙈 en sommigen hadden er 2,5 uur file op zitten! 

Ondanks het weer was het wederom een geslaagd event, en een leuk weerzien met enkele adoptanten en hun ACE/SHIN honden. Ook opvanger Cyana https://ace-charity.org/honden/honden/12538/ was zaterdag met haar opvangfamilie aanwezig zodat mensen evt. konden kennismaken. Cyana is nog ter adoptie! 🐾

Het event werd dit jaar gesponsord door Van Eerd Tilburg (https://www.vaneerd.nl/); een bedrijf dat vouwkartonnen verpakkingen maakt van hoge kwaliteit. Een grote dankjewel namens ACE|SHIN en onze viervoeters!

 

Team ACE|SHIN 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten