Pagina's

dinsdag 4 april 2023

Broertjes Bas en Sjors herenigd!

"Hoi, Sjors hier, 3 weken geleden kwam ik hier aan in Belgie. Ik werd opgehaald door twee mensen die ik niet kende, maar die waren wel lief voor mij. Ik mocht in het ritje naar huis op het vrouwtje haar schoot liggen, dat vond ik wel leuk. 

Toen we thuis waren was ik zo bekaf dat ik goed geslapen heb in die grote zetel. Het enige wat ik niet begreep is dat we gingen slapen en toen moest ik heel alleen in de bench. Ik heb toen een beetje gejankt, en toen zijn mama en papa maar beneden komen slapen. Dat vond ik leuk. Na 3 dagen vond ik papa zijn gesnurk niet meer zo leuk, dus mochten ze van mij terug boven gaan slapen, en nu geniet ik van de rust s’nachts. 

Ik ben ook al eens gaan wandelen. Man, wat was me dat??? Auto’s, lawaai, mensen, hondjes die ik niet ken. Papa zei me dat het ok was, dus na een paar keer vind ik het nu superleuk. Als nu de halsband van de haak gaat, sta ik klaar. 

En wat een verrassing: vorige woensdag is mijn broer Bas ook aangekomen, bij oma en opa! Ik herkende hem eerst niet meer, maar na een kwartiertje herkende ik hem, en toen hebben we veel gespeeld. Ja, ik vind het hier wel leuk en ik denk dat ik binnen een paar weken mij hier helemaal thuis voel. Dikke poot en likjes van Sjors ❤️" 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten