Pagina's

zondag 5 maart 2023

DjoDjo (Ace Delia) in haar gouden mandje

Inmiddels is DjoDjo ruim 2,5 week bij ons. En wat een sprongen maakt deze vrolijke dame. Ze is heel erg op ons gericht en wij worden dan steeds met heel veel enthousiasme en een glimlach begroet door haar. Ze is daarbij ook erg atletisch gebleken, want ze kan zo hard rennen.

Het leek alsof ze dat weer herontdekt heeft, wat niet ondenkbaar is. Elke dag ontdekt ze weer iets nieuws in haar leventje. Letterlijk en in haar hoofdje. Ze wordt steeds zekerder van zichzelf en snapt steeds beter dat wij echt niet weg blijven, ook al is dat even uit het zicht van haar. Alleen thuis blijven gaat ook best goed. Wij kijken dan stiekem mee op de Doggie-camera. Ze kruipt dat samen met onze Floor op de bank en vind na een poosje haar rust.

Afgelopen weekend mocht ze mee kamperen in onze camper. Heel spannend, maar wat een vrijheid.

Ook mag ze al naar school waar ze ook veel lol aan beleefd. Want als je gaat zitten krijg je lekkers.. dat bevalt haar wel.

Kortom Djo is op haar plek. Kan haar energie kwijt en vind haar rust en krijgt meer dan genoeg liefde. Ook is ze dol op haar nieuwe vriendin Floor.

We willen de virtueel adoptanten bedanken voor hun donaties voor nu Djodjo!

We houden jullie op de hoogte.

Hartelijke groeten Sandra en Marianne en een pootje van DjoDjo en ook van Floor.










Geen opmerkingen:

Een reactie posten