Pagina's

donderdag 8 december 2022

Shepke en Hira

Hallo iedereen

Hier Shepke nog een keer. Ik ben die knappe bink met één oortje, origineel toch! Vroeger in Spanje noemden ze me Leko.

Ik ben nu bijna 2 jaar in Vlaanderen en ik wou even laten weten dat het prima gaat met mij. Met mijn zus Hira (ACE Amy) gaat het ook nog relatief goed, al is ze nu écht oud. Volgens mijn bazinneke is ze nu meer dan 16 jaar. Hira stapt moeilijk, ze heeft artrose, maar dankzij 2 pilletjes per dag heeft ze geen pijn. Toch doet ze elke dag nog een kleine wandeling. Ik doe natuurlijk een lange wandeling, sportief als ik ben. Nadien zalig uitrusten op mijn mals kussen, dichtbij het bazinneke. Ik volg haar nog altijd overal, dat moet zo, vind ik. Ik wil niet dat ze lang weggaat, als ze vertrekt ben ik altijd een beetje zenuwachtig. Ze komt nochtans altijd terug. Maar ik verlies haar niet graag uit het zicht, je weet maar nooit

Maar vooral, als er lekkere dingen op tafel komen, ben ik er direct bij. Ik ben ook de voorproever van dienst, ik offer me echt op hiervoor. Ja, iemand moet het toch doen! 😊

Er zit ook een foto bij terwijl ik slaap. Niet mijn meest flaterende  pose… ik had zelfs niet de kans om mijn buik in te trekken. Soms zijn er zelfs mensen die vlakaf zeggen “Oei, Shepke is verdikt”

Allee zeg, terwijl ik erbij sta! Die hebben geen schaamte, zoiets zeg je toch niet…

Toegegeven, misschien is er een kilootje of twee, drie ….. bij, maar dat is het minste van mijn zorgen. 😊

Ik ben hier gelukkig en ik hoop dat mijn vriendjes in de refugio ook snel op de vrachtwagen kunnen want die brengt hen naar een warme thuis!

Dank aan Fabienne en de hele ploeg voor jullie immense dagelijkse inzet; moest ACE er niet geweest zijn, dan had ik nooit Vlaanderen bereikt en mijn gouden mandje gemist (en al het lekkers).

Fijne Kerst iedereen en dat er veel warme mandjes klaarstaan in 2023!

Alle goeds van Shepke, Hira en ons bazinneke!

Shepke (met een paar kilootjes teveel)

Hira (elegant als altijd)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten