Pagina's

donderdag 8 december 2022

Domenico Rocky, het prachtige hondje van een oude man.

Zijn hondje was zijn alles, zijn wandelingen, zijn propere beertje dat altijd en overal bij hem was. Meneertje was altijd netjes gekleed en zijn hondjes waren altijd tot in de puntjes verzorgd. Het was een hecht team, een levenslange verbintenis, althans zo dachten baasje en hond erover en leefden in harmonie. Maar als je ouder wordt weet je nooit wat morgen brengen zal, en onverwacht werd het lieve baasje ziek. Zijn kinderen keken niet meer om naar de oude man, en zo stond het geluk van deze kleine lieverd op het spel. 

Omdat het baasje de bui zag hangen regelde hij een hotel voor zijn beste vriend tot hij beter zou worden. Zijn hart brak, en dat van zijn hondje ook. Hij lag maandenlang in het ziekenhuis, en belde elke dag naar zijn hondje in het hotel. Tot er geen telefoontje meer kwam, en zijn hondje nu weer op de helling stond. 

De eigenares van het hotel belde me en dan twijfel je niet. Zijn hondje is nu bij ons, een mooi en goed hondje dat zeker een meerwaarde zal betekenen op alle vlak! Domenico Rocky is een schatje, maar hij heeft enorm getreurd, met zijn trouwe, loyale karakter. Zijn baasje zal hij nooit vergeten. Wie vult deze plaats in? Hij is het meer en meer dan waard!



 Meer informatie over Domenico Rocky vind je hier.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten