Pagina's

donderdag 1 december 2022

Dagboek van Fabienne - Blake werd verbannen van zijn terras.

We zaten na ons bezoek aan Isabelleke even samen op een terrasje, waar een bijzonder vriendelijke en lieve kat van het ene naar het andere tafeltje wandelde in de hoop ergens een beetje eten te krijgen. Hij drong zich niet op, integendeel, streetwise als hij was, wist hij goed genoeg aan welke tafeltjes hij niet moest langs gaan, maar omdat hij zo een honger had bleef hij volhouden.

Toen de eigenaar hoorde dat wij er waren kwam hij vragen om hem en nog een katje dat er rondhing, mee te nemen want ze moesten daar weg, ze waren niet langer welkom. Blake stond er bij, keek ons aan, en ons hart brak, want hij was zo thuis op zijn terras. Maar wat als we hen niet mee namen, wat zouden ze dan met hun gaan doen? Het was schrijnend om te zien dat er zoveel mensen zaten die hen een trap gaven, en zo goed als niemand gaf hen wat te eten. 

Zo gingen Blake en Leo met ons mee, allebei, en beiden erg mager. Onze Blake testte echter positief voor FIV, wat wil zeggen dat we een baasje zoeken dat hem alleen wil adopteren en kan aanvaarden wat deze stakkerd heeft. Het zit deze lieverd echt niet mee. Hij is een ware streling voor het oog en heeft een lief en aanhankelijk karakter, maar zijn ziekte die kunnen we niet weg denken. Toch hopen we dat ene baasje te vinden dat hem nog wat geluk gunt!


Meer informatie over Blake vind je hier.
Informatie over Leo hier.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten