Pagina's

zaterdag 3 december 2022

Callie (in opvang in België)

Lieve, grote mastindame Callie (2,5 jaar) verblijft nu in een opvanggezin. Haar opvangmama vertelt: "Lieve Callie, sinds een paar weken ben je bij ons in opvang. Wat was dat een grote aanpassing voor jou. Van het dodingsstation naar het asiel en van daaruit naar een huisje. Je liet het allemaal wat op je afkomen, niet goed beseffende wat er aan het gebeuren was. Je moest je maatje Maddox achterlaten, waardoor je een beetje jouw houvast verloor. 

Het leven in een gezin is totaal nieuw voor jou. De eerste dagen was je dan ook wat onzeker, schrok je vaak van nieuwe geluiden. Hier leef je samen met 2 andere honden en dat gaat goed. Wandelen was zeker de eerste keren zeer spannend, maar nu sta je al mee klaar met de andere honden om op pad te gaan. Enkel fietsers en brommers vind je nog niet zo leuk, passeren van andere honden daarentegen loopt zeer vlot. 

's Nachts slaap je mooi beneden op jouw kussen, je doet jouw behoeftes flink buiten en weet al goed waar de koekenkast staat. Mannen vind je nog wat beangstigend, daar moet je opnieuw vertrouwen in krijgen. Stilaan kom je tot rust en begin je van onze knuffels te genieten. Callie, je bent een prachtige hond, zowel vanbinnen als vanbuiten. Jij verdient zo dat ene warme mandje waar je de rest van jouw leven gelukkig mag zijn."




Meer informatie over haar vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten