Pagina's

vrijdag 25 november 2022

Update Meryl (20702)

Hallo allemaal, ik ben het Meryl!


Misschien zijn jullie een beetje nieuwsgierig naar hoe het met mij gaat. Ik vertel het jullie graag!

Op woensdag 19 oktober kwam ik aan in Barneveld. Ik mocht uit de vrachtwagen en was erg nieuwsgierig wat er ging gebeuren. Ik was niet bang en wilde alles ontdekken. We gingen in de auto en daarin kon ik heerlijk slapen. Dat heb ik de hele weg gedaan.

Toen de auto stopte, gingen we naar binnen. Ik was zo benieuwd en ging alle ruimtes langs om te kijken wat er was. Ik kwam Norah de kat tegen, zij wilde me liever nog niet te dichtbij hebben dat vond ik prima.

Ik was moe van de lange reis en had honger. Na lekker te hebben gegeten, ging ik slapen. De eerste dagen heb ik veel geslapen en wilde ik heel graag eten. We zijn nog naar een dokter geweest en die heeft gezorgd dat ik me wat lekkerder ging voelen.

Ik ben nu gewend aan mijn nieuwe huis en laat ook eten staan als mijn buik vol zit. Ik weet nu dat er altijd eten voor me is. Ik sliep eerst op dekentjes. Ik wist niet wat ik met dat grote zachte ding moest doen. Nu heb ik dat ontdekt! Ik slaap er nu in, in mijn warme zachte mand. Ik speel ook, zoals mijn vrouwtje dan zegt ‘als een jonge hond‘ met de speeltjes. Ik kijk soms ook of Norah de kat met me wil spelen. Tot nu toe wil ze dat nog niet. We slapen soms bij elkaar in de buurt.

Mijn vrouwtje is heel blij met Norah en mij. Ze knuffelt me vaak en geniet van mijn speelse buien en ook mijn slaap enneh… snurkmomentjes.

Aan het weer moet ik nog wennen. Regen en kou houd ik niet zo van. Ik vind de jas die ik dan aankrijg fijn. Zodra het tijd is om naar buiten te gaan, vertel ik mijn vrouwtje dat ik liever binnen blijf. Met de jas aan en de riem om duik ik in mijn mand. Tja, op het koude weer na heb ik het heerlijk naar mijn zin! Ik ben gewend en thuis! En laat mijn vrouwtje elke dag weten hoe blij ik ben. Ik weet dat mijn baasje ook blij met mij is. Ik krijg ook veel knuffels, lekkers, speeltjes en warme slaapplekjes. Ik geniet en hou van mijn leventje!

Dikke knuffel van Meryl!








Geen opmerkingen:

Een reactie posten