Pagina's

donderdag 20 oktober 2022

Dagboek van Fabienne - Jackson was overgelaten aan zijn geluk.

Hij doolde al maanden rond, in het dorp, rond het dorp, onder de vuilbakken, in de vuilbakken.Telkens zag hij er minder en minder gezond uit, tot de dag kwam dat hij zelfs niet meer van onder een geparkeerde auto vandaan kwam en zich lusteloos en graatmager overgaf aan wat zou komen. Dorpelingen spraken hun "ocharme och god" uit maar geen mens ontfermde zich over deze zwaar verwaarloosde, opgegeven hond.

Hij werd door een van onze vrijwilligers naar de urgentie kliniek gebracht, een cry for help, en nadien kwam hij bij ons terecht. Jackson heeft maanden moeten herstellen van zijn verwaarlozing, en is nog steeds in behandeling voor zijn Leishmania. 

Hij is een gewoon mixje met een dankbare en goede inborst, een vriendelijke hond die vasthield aan het leven. Ondertussen is hij een geliefde bewoner bij zijn opvanggezin waar de andere kant leert kennen van zijn al zo korte leven. Wij zoeken een goed baasje voor deze lieverd, iemand die hem opneemt in zijn familie, koestert en verzorgt voor de rest van zijn leven. Hiertegenover staat een onvoorwaardelijke, oprechte, trouwe vriend!

Meer informatie over Jackson vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten