Pagina's

vrijdag 5 augustus 2022

Mijn naam is Do en ik ben voor 6 weken lang een stagiair geweest bij Ace charity in spanje.

Mijn allereerste dag op het bedrijf was best wel overweldigend, ik had gehoord dat der veel honden waren maar dit had ik niet zien aankomen.
Elke hond met zijn eigen karakter en gouden hartje, en elke kat net zoals elke hond opzoek naar hun gouden mandje.
Zoveel honden die er te lang zitten en maar steeds een puppy of een ander hondje die in de smaak valt zien weg gaan.
Wat zouden die langzitters wel niet denken als ze hun buurvrouw of buurman zien vertrekken en hun daar maar blijven zitten.
Daarom zou ik graag een paar minuutjes van uw tijd willen om te vertellen over het hondje wat mijn hart heeft gestolen in de afgelopen 6 weken.

Seppe is de naam van het bijna 2 jarige podenco mixje wat mijn hart heeft gestolen op mijn eerste dag.
Seppe zit al sinds 10/8/2021 in het adoptie circuit en wordt dus al bijna als langzitter gezien.
Ik vroeg me af waarom zit Seppe hier nog, wordt die over het hoofd gezien of valt die niet in de smaak?
Bij Seppe kan je echt zien dat het een vrolijk positief kereltje is die zijn liefde al klaar heeft liggen voor zijn toekomste Baasje(s).
Seppe werd tijdens mijn stage door vele studenten de "tapdancer" genoemd omdat als die je zag aankomen hij altijd op zijn achterpoten ging staan en een soort van ging dansen.
Seppe is een hondje die nog veel moet leren maar hier zeker ook voor open staat.
Seppe is echt een perfecte familie hond, hij houdt van de aanwezigheid van mensen en voor wat stevige knuffels zou die nooit weglopen.
Het leuke aan Seppe is ook nog als je hem roept dat die een soort van lachend op je afkomt.
Al met al is deze hond een fantastische toevoeging in het gezinsleven en hoop ik dat iemand Seppe de hele wereld kan laten zien (en kan geven natuurlijk) want zoveel kent die nog niet van de wereld die voor ons vertrouwd aanvoelt.
Natuurlijk is Seppe niet het enige hondje wat in het zonnetje gezet wordt maar wel het hondje waarvan ik hoop dat iemand hem ziet en hem met open armen wilt verwelkomen in zijn toekomstige famillie.

Natuurlijk wil ik net zoals iedereen dat alle hondjes een mooie en liefdevolle plek krijgen dus neem vooral een kijken bij de langzitters of de wat oudere honden want die kunnen zeker ook nog genoeg liefde geven in het leven.  


Meer informatie over Jesse vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten