Pagina's

maandag 18 juli 2022

Onze 5 musketiers ... ANKARA, RIYAD, TEHERAN, MANILLA EN DAMASCUS

Mogen we vragen deze lieverds te delen, ze wachten al zo lang ... deze namiddag mocht zusje EVA vertrekken. Zij was samen met haar broer papfles pupjes bij Veerle, die vandaag heel verdrietig was toen haar Eva vertrok naar haar nieuwe thuis ... 5 maanden lang van dag in en dag uit bij de opvangmama Veerle, en vandaag het afscheid. 

Opvangen blijft speciaal, daar kunnen de mee lees opvang mamas van mee spreken ... Je hebt ze lief als je eigen hond, je doet er net alles voor, want voor hun ben jij hun thuis, hun toeverlaat, hun alles. En dan gaan ze. Jij weet dat het voor hun beter worden zal, maar zij weten dat niet ... en dan kijken ze je aan ...  

Dank aan iedereen die opvangt ... meer dan wie ook weet ik hoe dat voelt. Onze jonge mensen hier, Veerle, Kelly, Melanie, Tanya, Viktor, Noelia. Ze doen het met zoveel liefde en met zoveel overtuiging ... Net als al onze opvang gezinnen ... DANK! 

Op dagen als vandaag komt het dan naar boven. En denk je even door ... hoe hard het kan zijn, maar ook hoe belangrijk het is ... Kijk even naar deze foto toen Veerle EVA in de auto zette:

Veerle met een heel klein hartje ... tranen zijn er altijd bij ... maar Eva wordt opgevolgd en de baasjes zijn bekenden bij ons, ze hebben ook Cupido en Mike Tyson geadopteerd. Alles komt zeker goed !!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten