Pagina's

dinsdag 5 juli 2022

*Alle spaaracties voor Ponte, Nenneke en Zina op één pagina*

Door het teruglopen van het aantal adopties na de Corona lockdown, moeten onze honden en katten gemiddeld langer wachten op hun gouden mand. De rij langzitters neemt alleen maar toe, en niet enkel met de “projectjes”. Helaas heeft dit ook effect op onze middelen.

Intussen komen de medische zorg projectjes maar binnen en binnen. De hele dringende zorg verlenen wij direct! Zoals altijd … Maar steeds vaker zijn ook wij genoodzaakt om voor sommige operaties, behandelingen of onderzoeken van één van onze zorgenkindjes eerst te sparen. Voor enkele hebben we al een inzamelactie gedaan … en met hartverwarmend goed gevolg! Daarvoor zijn wij al zo dankbaar!

Maar helaas zijn er meerdere die medische zorg nodig hebben … die we zo graag willen helpen! Daarom hebben wij elk van hen een eigen spaarpot gegeven, staan ze samen op één pagina, en gaan we vragen om de krachten te bundelen voor hen!

Ponte, Nenneke en Zina hun spaaracties staan alvast klaar. Anderen zullen nog volgen …
PONTE

NENNEKE

ZINA

Updates over hun ingrepen en zorg zijn te volgen op hun eigen profiel, of op de Facebook pagina (link: https://www.facebook.com/groups/112270589141334

https://ace-charity.org/medische-spaaracties/ 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten