Pagina's

donderdag 9 juni 2022

ZANDER’S JUBILEUM VANDAAG 15 JAAR IN BELGIË

 Liefste Fabiënne en co, 


Vandaag is het exact 15 jaar geleden dat we Zander op Zaventem mochten ophalen. Een speciaal jubileum (dat bijna niet had plaatsgevonden), dus dat wilden we toch eventjes met jullie delen!

Jullie vonden Zander destijds op straat, namen hem op in de Refugio en lieten hem opereren aan zijn cherry eye. Zander was de 1000ste hond die geplaatst werd door SHIN. Om dat te vieren filmde 1000 Zonnen en garnalen zijn aankomst op Zaventem. Sindsdien is hij ons zonnetje in huis! Zander is altijd een enorm vrolijke, actieve hond geweest, een uitmuntend jager (duiven passeren best niet in onze tuin) en een geweldige grote broer voor ons 2de hondje.

Ondanks zijn leeftijd is hij best nog fit, gaat nog steeds graag op ontdekkingen op wandeling, eet graag en geniet volop van zijn (steeds langere) dutjes. Enkele weken geleden sloeg het noodlot toe: hij bleek een milttumor te hebben die gesprongen is. Op enkele uren tijd waren we hem bijna kwijt, maar we besloten om hem toch te laten opereren. Hoewel het kantje boordje was en de slaagkans klein omwille van zijn leeftijd, heeft hij de ingreep wonderwel doorstaan en hij herstelt goed. Dat maakt deze dag extra speciaal… we zijn zo dankbaar dat hij nog bij ons is! Het vanzelfsprekende is niet langer vanzelfsprekend. We genieten nog intenser van alle momenten samen. 

 

Lieve groetjes, Rik en Nadine

En pootjes van Sigi en Zander











Geen opmerkingen:

Een reactie posten