Pagina's

donderdag 16 juni 2022

Spaaractie Operatie Amber!!!

De operatie van Amber (zie dagboek van Fabienne gisteren) kost maar liefst EUR 1.800,00. Hiervoor kunnen wij alle hulp hard gebruiken, want Amber is één van onze velen zorgenhondjes!

Het verhaal van Amber:


Amber is een (mini) Labrador in hart en nieren, en het meest aandoenlijke hondje dat je je kan indenken maar. Haar leven begon in de broodfok, en wat ze met dat beestje gedaan hebben, God mag het weten. Ze kwam binnen als een groot wrak met heel wat medische problemen. Zo is ze incontinent, en mankt ze enorm. Verder onderzoek door de traumatoloog wees uit dat ze een gescheurde kruisband heeft aan haar rechterknie. Er zit niets anders op dan haar te opereren maar hier hangt natuurlijk een aanzienlijk prijskaartje aan vast.

Amber kent niets maar dan ook niets, haar leven bestond enkel uit een kooi en elke vruchtbare periode een nestje produceren, en dat in zeer slechte omstandigheden. Ze stond vol wonden en had overal wel iets dat gekwetst was, ze heeft een (groot) blijvend litteken op haar hoofdje alsof een klap op haar hoofd heeft gehad. Ondanks haar trieste achtergrond is Amber de meest lieve hond die je kan tegenkomen, een door en door braaf en goed hondje, dat sociaal en gelaten door het leven gaat.

Wie helpt ons mee d.m.v. een donatie?

Namens ons gehele team en Amber alvast DANKJEWEL!

Doneren kan via ons online-formulier met Ideal, Paypal of Creditcard: https://ace-charity.org/spaaractie-operatie-amber/
Of per overschrijving naar onze bankrekening: SabadellSolbank ES74 0081 0619 5800 0145 7846 BIC: BSABESBB t.n.v. Animal Care Espana Honden In Nood 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten