Pagina's

zondag 19 juni 2022

Liefste Casper (ACE Tokio), is vandaag jarig, hij wordt 2 jaar!

Casper is vorig jaar in november in ons leven gekomen als onze eerste opvanghond. Als jonge pup van 5 maanden oud, was hij was bang en onzeker. Wij waren op slag verliefd en toen Casje de eerste avond op mijn schoten in slaap viel, wist ik het al: we gaan hem zelf adopteren. 

Casper is sindsdien de kleine broer geweest van een heel aantal andere opvanghondjes EN opvangkittens! Bij de opvanghonden is hij altijd wat afwachtend, maar hij leert snel dat de andere honden oké zijn en begint dan vrolijk te spelen (samen met zijn adoptiezusje Aïda, ACE Five). Casper laat zien hoe het leventje in ons huis werkt en leert de andere honden dat wij te vertrouwen zijn. 

Voor onze opvangkittens, is Casper de allerbeste grote broer. Hij is zo lief en zachtaardig met hen. Hij gaat bij hen in een mandje liggen en likt hen liefdevol. 
We hebben nog geen seconde spijt van hem te adopteren en zijn zo blij en dankbaar dat hij in ons leven is gekomen. Zelf de momentjes waar hij even blaft in de tuin, putten graaft, speeltjes van de katten steelt en/of kapot bijt, waar hij samen met Aïda kattenkwaad zoekt… al die momenten maken Casper, Casper. Hij is de aller liefste, grappigste, gekste en soms ondeugendste hond, maar we zien hem doodgraag!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten