Pagina's

donderdag 2 juni 2022

Dagboek van Fabienne - Lila werd uit de auto gegooid aan de supermarkt,...

Maak kennis met Lila, een klein Andalusisch katje. Ze liep al enkele weken aan een plaatselijke supermarkt, waar sommige mensen haar wat te eten brachten, iets waar ze heel dankbaar voor was, en waar ze elke dag op stond te wachten in een verdoken hoekje,… Een vrijwilligster van ons merkte haar op en begon rond te vragen waar deze lieverd vandaan kwam, nooit eerder had ze haar hier gezien. Blijkbaar was er op een dag gewoon een auto gestopt om haar te dumpen en nadien weggereden. Onze vrijwilligster twijfelde geen seconde, nam haar op en bracht haar mee naar haar thuis, waar ze nu in opvang is.

Lila is een heel vriendelijk, lief en sociaal meisje en zou volgens de opvangmama perfect in een appartement kunnen leven, want ze is op haar rust gesteld. Haar lievelingseten zijn kleine potjes Gourmet, dezelfde soort die ze kreeg van de mensen aan de supermarkt.

Wie kan Lila haar gouden krabpaal geven? Want na haar harteloze dumping heeft ze hier meer dan recht op! Ze is een pracht van een katje met een pracht van een karakter,…



Meer informatie over Lila vind je hier.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten