Pagina's

maandag 9 mei 2022

Morgen is het zover!!!

๐—ช๐—œ๐—˜ ๐—ฆ๐—ง๐—˜๐—จ๐—ก๐—ง ๐——๐—˜๐—ญ๐—˜ ๐—ง๐—ช๐—˜๐—˜ ๐—ž๐—”๐—ก๐—๐—˜๐—ฅ๐—ฆ ??




Een heel bijzondere actie in onze refugio:
24 ๐—จ๐—จ๐—ฅ ๐—œ๐—ก ๐—˜๐—˜๐—ก ๐—›๐—ข๐—ก๐——๐—˜๐—ก๐—›๐—ข๐—ž!
Morgen zullen vrijwilliger Mitch en verzorger Kelly meer dan 24 uren in een kooi doorbrengen in onze refugio. Zij zullen enkel water, een emmer en wc- papier, en slaapgerief meenemen, en geen GSM, tablet, horloge of boek. Zij zullen samen met de honden eten (uit een kom).
Zo vragen zij aandacht voor het leven van de miljoenen honden die in asielen verblijven, honden die ooit bij hun eigenaar welkom waren, maar die dan om een of andere reden plots teveel waren, in de weg liepen.
Deze honden werden nietsvermoedend door hun baasjes gedumpt. Ze zitten nu opgesloten tussen 4 muren en tralies, continu omringd door geblaf en gehuil. Uren, dagen van oeverloze verveling gaan voorbij, waar ze moeten hengelen naar elk beetje aandacht, naar een aai van een verzorger of vrijwilliger.
En hopend dat die ene persoon, dat ene baasje hen opmerkt, hen een kans op een nieuw leven geeft…
We zullen Mitch en Kelly op de voet volgen, en hen regelmatig interviewen. Vermits wij enkel leven van donaties, hopen zij voor onze lieverds wat geld in het laatje te brengen. Dat zal hun verblijf zeker meer draaglijk maken!
Wie steekt hen een hart onder de riem en steunt heb (en onze lieverds) met een centje?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten