Pagina's

zondag 15 mei 2022

Dagboek van Fabienne - Op 12-jarige leeftijd in het dodenstation,...

Hij komt uit een dodenstation, nadat zijn baasje hem daar afgaf. Hij was te oud geworden en de kosten die daarmee gepaard gingen, kon hij niet dragen op zijn oude dag,... 

Zo kwam deze lieve Engelse Bulldig bij ons terecht. Hij is een oud ventje die nog heel flink is en goed bij zijn zinnen, die nog mee loopt en nog goed is voor zijn leeftijd.

Dat hij gedumpt is, dat beseft hij,... De eerste week heeft hij niet gegeten, er zat geen leven meer in, zo vertelden ze ons. Hij bleef naar de deur kijken waar hij zijn baasje weg zag lopen. 

Sinds hij bij ons is gaat het een beetje beter, maar Jack is een stille jongen die dit allemaal niet kan vatten. Hij is sociaal en lief met alle andere honden, super met mensen, hij doet geen vlieg kwaad. Hij wandelt wat op en neer en de pupjes leggen zich naast hem neer, dat is hem allemaal gelijk. 

Hij krijgt door het vele gezelschap en de andere sfeer hier bij ons weer wat schittering in die trouwe ogen van hem. Jack is een oude jongen die graag nog ergens thuis wil komen, voor nog enkele jaren. 

Jack is de zoveelste onschuldige gevangen bij ons in de refugio,...

 





Meer informatie over Jack vind je hier.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten