Pagina's

dinsdag 8 februari 2022

Tip

Lieve Allemaal,

Jullie kennen mij wel van het blog, ik wil even een tip delen en misschien kunnen zo mijn andere spaanse honden en kattenvriendjes geholpen worden, of die niet uit spanje komen.

Mijn vrouwtje is zoekende voor mij geweest.

Ik ben heel erg gevoelig🤣

Dat houdt in met het verdragen van eten, eerst  div. soorten brokjes geprobeerd, ging een poosje goed, toen kreeg ik weer jeuk, ik ben allergisch voor kip…rund…..lam.

Toen heb ik vers vlees gekregen ging ook een poosje goed, toen weer jeuk, toen blikvoer van vlees en vis….omdat ik vers vlees niet goed meer verteerde, is blik lichter, ook na een poosje weer mis.

Na dit verhaal is mijn vrouwtje weer op zoek gegaan en kwam op de site…..www.vegavriend.nl

Dat is allemaal plantaardig, je kunt daar proefzakjes bestellen ze om advies vragen hebben zelf ook poezen en honden geadopteerd.

Nu krijg ik dat al een poosje  een paar dagen brokjes en dan weer blik ik vind het blik van pauline het lekkerst zo heet dat merk, en brokjes van div. merken mijn vrouwtje  wisselt   dat af anders is het zo saai.

Ik was laatst op het strand tussen de rotsen een mossel aan het weghalen en toen heb ik gekke bewegingen gemaakt ja ja ik weet het ik ben 9 jaar 😜 maar op het strand vergeet ik dat, maar ik liep mank….dan krijg ik een traumeel pilletje en ik loop weer prima, want de dierenarts bezoeken is niet mijn hobby.

Ik hoop dat deze tip andere misschien kunnen helpen.

Dit was het weer.

En ik eindig weer denk a.u.b. aan mijn spaanse vriendjes zowel de poezen als de hondjes die willen allemaal een gouden mandje, wij zijn u allen dan zo dankbaar. Chapeau voor ACE/SHIN ik vind jullie TOPPIE.

Pootjes van Gabber.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten