Pagina's

zaterdag 12 februari 2022

Loulou (ACE Fay)

En toen was het moment daar… Het moment waarop we besloten een hond te verwelkomen in ons huis. 

Juli 2021:

 

Ik volgde ACE al langere tijd op Facebook. Mijn moeder en een vriendin zijn een paar jaar geleden langs geweest om te helpen. Toen ik Loulou op Facebook voorbij zag komen was het liefde op het eerste gezicht. Ze was alles waar wij naar op zoek waren. 

 

We hebben direct contact opgenomen met ACE en toen was daar het bericht  “als jij haar alle geluk v d wereld kan en wil geven en ons daarvan op de hoogte houdt. Dan reserveer ik haar voor jou”. 

 

Ik ben die zomer naar Spanje gevlogen om haar op te zoeken. Helaas kon ik haar niet direct mee nemen omdat ze nog te zwak was om gesteriliseerd te worden. Loulou werd namelijk gevonden op straat nadat ze letterlijk over de weg kroop. Ze kon niet gaan noch staan. Ze werd meteen naar de kliniek gebracht waar uiteindelijk werd geconstateerd dat ze Babesia had. Het gevolg van een tekenbeet. Ze is twee maanden onder behandeling geweest bij een liefdevol opvang gezin. 

 

September 2021:

 

De dag dat ons meisje aankwam op Schiphol. 2 september 2021. Eenmaal thuis ging ze gelijk in haar mandje liggen en heeft ze heel veel geslapen. Vanaf dat moment was ze thuis…. Na alle ellende die ze heeft moeten meemaken.. god mag het weten. 

 

Februari 2022:

 

Ze is uitgebloeid tot de meest lieve, energieke en blije hond op de wereld. Zo dankbaar, dat merk je aan alles. We lopen iedere dag heerlijke rondes in het bos of over het strand. Je ziet haar genieten. Ons meisje, zoooo lief 💖.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten