Pagina's

zaterdag 8 januari 2022

Dagboek van Fabienne - Vijf Mastinnetjes op een rij,...

Lionel, Paulina, Minus, Kleine en Maximus,… Een zoveelste gedumpt nestje Mastinnetjes,… Vijf stuks,… Alsof ze geen levenswaarde hebben,… Gelukkig konden ze hun eerste levensmaanden bij een fostergezin doorbrengen waar ze alle liefde kregen, en dat loont altijd,… Het zijn lieve, sociale puppy's die groot gaan worden en ergens terecht moeten komen waar ze thuis mogen opgroeien, en verstandig met hen omgegaan wordt. 

Een Mastin is een grote loebas maar als je ze niet goed begeleidt en geen grenzen stelt van in het begin heb je geen Poedeltje dat tegenwringt maar 50 kg of meer dat je gaat tegenspreken, maar dat kan je voorkomen door van in het begin duidelijke lijnen te stellen. Een Mastin heeft een vrolijk en teder karakter, en je krijgt een geweldige, gehoorzame hond, als je samen een band opbouwt op basis van respect en liefde. Ook hebben deze reuzen een tuin en een dagelijkse bezigheid nodig, ze zijn waaks en enorm aan hun familie gehecht, en zullen dan ook je huis en familie met hun leven bewaken. 

Het zijn nu hele lieve pups en dat willen we graag zo houden door de juiste familie te vinden die dit werk verder zet, en hen een thuis voor het leven wil geven,… Wie geeft hen die kans?

Paulinahttps://ace-charity.org/honden/honden/20068/

Minushttps://ace-charity.org/honden/honden/20069/

Kleinehttps://ace-charity.org/honden/honden/20070/

Maximushttps://ace-charity.org/honden/honden/20071/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten