Pagina's

zaterdag 4 december 2021

In Memoriam Basil

Berichtje van bedroefde adoptante: "helaas moet ik jullie met pijn in het hart mededelen dat mijn oudste hondje, Basil zondag ingeslapen is... Het was het beste hondje dat ik me ooit kon wensen... Bedankt om hem in mijn leven te brengen ❤️ Zonder jullie had ik hem nooit leren kennen!


Basil, waar moet ik beginnen...

8 jaar geleden gingen we Dania bezoeken in haar opvanggezin en ging jij met onze harten lopen. We hebben enorm ons best moeten doen om jou te mogen adopteren.
Maar het was liefde op het eerste gezicht.

Van dag 1 was je ieders beste vriend. Overal waar je kwam, smolt iedereen voor je mooie karaktertje.
Nooit gedacht dat zo'n klein hondje zo'n grote impact kon maken in m'n leven.
In 8 jaar tijd ben je 6 keer mee verhuisd. Maar dat maakte ons niet uit. Waar jij was, was ik thuis. Waar ik was, was jij thuis. Gedurende de 8 mooie jaren die we samen mochten doorbrengen, was je een constante in mijn leven. Mijn houvast.
Het waren moeilijke jaren, maar ik ben zeker dat ik er dankzij jou beter en sterker ben doorgekomen.

Ik was altijd zo boos dat ik je pas op je 6-jarige leeftijd had leren kennen. Hoeveel tijd we ook samen zouden doorbrengen, het was sowieso te kort. Boos op de broodfokker die je 6 jaar lang in een kil kooitje onterecht had behandeld.
Maar ook zo dankbaar dat ik je kon verwennen, zodat je die 6 jaren snel zou vergeten.
Je bent altijd m'n beste vriendje geweest. Hoeveel honden er ook m'n pad zouden kruisen. Jij was bijzonder.

Je werd rotverwend, overal waar je kwam. Dat verdiende je. Je verdiende de wereld, en ik hoop dat ik je dat een beetje heb kunnen geven.

Nu moet ik verder zonder jou en ik heb geen idee hoe ik dat moet doen. Ik heb er geen zin in want het leven was zoveel mooier met jou erbij.

Bedankt voor alles Basil. De kusjes, de knuffels, de keren dat je me deed lachen met je gekke stoten. Je was een pracht van een beest. Met een gouden hartje. Dat hartje is je nu fataal geworden. Maar als ik me ergens mee kan verzoenen, is het dat je gestorven bent omdat je een te groot hart had. Want dat had je. Een mooi, warm, gouden, groot hart...

Ik hou van jou... ❤️










 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten