Pagina's

vrijdag 10 december 2021

Dagboek van Fabienne - Troy, een oprechte goede loebas !

Troy is een van de honden die we begin december meenamen van bij een echtpaar dat door verslechterde omstandigheden en ziekte, niet langer voor hun honden kon zorgen... De situatie was hartverscheurend,... De dieren waren altijd goed verzorgd geweest en aan liefde geen gebrek, maar ze hadden gewoon de middelen niet meer om voor hun dieren, laat staan zichzelf, te kunnen zorgen...

Troy was als zes weken oude pup achtergelaten op een terrein, waar hij ergens achterin in een hok verscholen zat. Hij is uitgegroeid tot de meest trouwe hond ooit van het gezin, heeft nooit in huis gedaan, nooit iets stuk gebeten, ze hebben nooit een enkel probleem met hem gehad. 

Hij is een echt leidersfiguur, en krijgt graag aandacht. Hij heeft het wat moeilijk met dominante reuen, maar teefjes en jongere honden, dat gaat prima. Troy is verder een heel rustige hond, en een heel goede waker. Hij kan gerust enige tijd in huis alleen blijven, doet niks fout, bijt niks kapot, doet niet in huis. Hij kan aan de lijn wandelen want maar is het niet echt gewend. Hij is een grote tuin gewend, dus hij heeft wel ruimte nodig. 

Verder is hij een heel brave en trouwe hond. Hij mankt wat aan zijn voorpoot, omdat hij al wat last heeft van artrose. Troy is toe aan rust, ergens waar hij nog even geluk mag kennen en zonder zorgen oud mag worden,… Hij is een heerlijke, trouwe jongen !!

 





Meer informatie over Troy vind je hier.


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten