Pagina's

maandag 11 oktober 2021

Dagboek van Fabienne - Drie Bodeguerootjes met een apart verhaal,...

Drie hondjes liepen op straat met zware kettingen rondom hun nek,… Gebukt onder hun angsten liepen ze weg,... Enkele vrijwilligers zagen hen in de bergen strompelen in de bakkende hitte. Geen water noch huizen in de buurt, en ondanks dat ze bang waren bleven ze toch aan elkaar hangen, de ene volgde de andere, alsof ze wisten dat ze hier samen doorheen moesten.



Het duurde even voor ze werden gevangen, en eens ze bij ons waren waren het bange wezentjes,… Maar nu zijn het toffe, vriendelijke hondjes geworden die graag aandacht hebben en erbij willen horen. Het zijn hondjes die apart kunnen geplaatst worden, best bij mensen die er even tijd en geduld in willen steken, want wij denken niet dat ze een huis en een tuin kennen, aangezien ze met zware kettingen rond de nek werden gered. 

Ze zijn sociaal en lief met andere honden, eerst een beetje terughoudend maar dat gaat vlug over. Ze eten graag mee als de studenten hun pauze houden en er een stukje boterham hun richting uit komt. Kortom, ideale medium size lieverds die mits een beetje geduld zonder twijfel enorm lieve en goede hondjes worden!




MILAN

NL - http://ace-charity.org/nl/honden/honden/19753

FR - http://ace-charity.org/fr/chiens/chiens-a-adopter/19753

 




OZZY

NL - http://ace-charity.org/nl/honden/honden/19754

FR - http://ace-charity.org/fr/chiens/chiens-a-adopter/19754

 




BETSY

NL - http://ace-charity.org/nl/honden/honden/19728

FR - http://ace-charity.org/fr/chiens/chiens-a-adopter/19728

Geen opmerkingen:

Een reactie posten