Pagina's

maandag 6 september 2021

Barney

Hallo Fabienne,

misschien herken je mij niet meer omdat je zoveel van mijn hondenvriendjes ziet en helpt, maar vorig jaar november was ik (Barney) nog bij jullie in zuid Spanje. Op 10 november hebben jullie met een boel vriendjes in een busje gezet en zijn we eerst naar België en daarna naar Nederland gereden. Ik heb het heel erg naar mijn zin bij mijn nieuwe baasjes en het ontbreekt mij aan niets! Ik mag zelfs op hun slaapkamer slapen...
Ik ben nu met mijn baasjes weer in zuid Spanje in de provincie Murcia; het was een hele reis, maar ik had de hele achterbank voor mij alleen! Mijn baasjes hadden onderweg in 3 plaatsen een overnachting geboekt, zodat we niet te veel hoefden te rijden. En onderweg stopten we iedere 2 uur om even lekker te wandelen, te drinken en wat te eten.
Aan de temperaturen in Spanje moest ik wel weer even wennen en ik blijf het liefst een beetje in de schaduw. Ik ben wel twee keer in het zwembad geweest, maar voel me toch op de kant het best. Mijn baasjes proberen mij nog wel eens te lokken, maar dan ga ik lekker onder de struiken liggen.
Volgend jaar april kom ik weer naar Spanje, dan ga ik ook langs bij Marion en Paul McCartney, die zo goed voor mij hebben gezorgd. Ze weten dit natuurlijk nog niet, en ik zou het fijn vinden als jij het ook niet vertelde... Misschien kan ik dan ook nog wel even bij jullie langs komen, om te laten zien hoe goed ik kan luisteren en hoe er voor mij gezorgd wordt.
Groetjes van Barney




Geen opmerkingen:

Een reactie posten