Pagina's

woensdag 11 augustus 2021

Tomas

Dinsdag.

Vanmorgen onderging ik eindelijk een operatie om mijn oortje te herstellen. Daar zat al een scheur in toen ik bij Fabienne aankwam, ik ben gelukkig vergeten hoe dat ooit is kunnen gebeuren en ik kon het dus ook niet aan de baasjes vertellen. Zij vonden het te gevaarlijk om het zo te laten omdat ik nogal graag in het struikgewas rondsnuffel en in een struik zou kunnen blijven haken. Ze hebben wel gewacht tot ik mij hier helemaal thuis voel om het te laten repareren. 

Vandaag was dus de grote dag. Geen ontbijt.... dat viel wreed tegen en gisteravond ook al geen kauwstick !! Vanmorgen wel een korte wandeling en daarna meteen richting dierenartsen. Ik heb daar wel goed geslapen maar toen ik wakker werd had ik een idioot groen verband rond mijn kop. Naast mij in de wakker-wordt-kamer lag een vriendje met eenzelfde verband rond zijn staartje (dat een stuk korter geworden was).

Gelukkig kwam vrouwtje mij vlug halen om naar huis te gaan. Mijn vriend Kamiel was erg bezorgd geweest en hij kwam mij troosten. Gelukkig mag ik hier in de zetel uitslapen maar dat idiote verband moet ik nog enkele dagen dragen. Het is geen zicht maar naar het schijnt is de operatie helemaal geslaagd en mijn oortje zou weer heel zijn. Ik heb gehoord dat ze wel mijn haar moesten afscheren, ik hoop maar dat het vlug weer groeit....

Woensdag.

Ben vandaag weer helemaal klaar wakker. Dat verband was supervervelend. Na 2 pogingen om het er opnieuw fatsoenlijk rond te krijgen hebben de baasjes het gelukkig opgegeven.... oef ! Baas zegt dat het zo sneller gaat genezen, ze houden mij wel heel goed in het oog. Als niemand het ziet ga ik straks toch eens in de spiegel kijken...

Ik laat jullie binnenkort weten of mijn haar al teruggegroeid is. Hopelijk tot gauw.

🐾Tomas🐾

 

Tomas is vandaag nog een klein beetje ongelukkig maar de operatie is goed geslaagd en binnenkort is hij nog mooier dan hij al was.

Jeannine 







Geen opmerkingen:

Een reactie posten