Pagina's

maandag 5 juli 2021

Update over onze lieve Oda

Oda is inmiddels bijna 5 maanden bij ons en het gaat ontzettend goed! 

Vanaf de eerste dag leek ze zich fijn te voelen bij ons, ze is helemaal fan van mijn man, ze had haar plekje in huis al snel gevonden en na 2 weken leek ze zich ook wat vertrouwder bij ons te voelen en kwam er ook meer speels gedrag te voorschijn. 

Oda gaat 3 keer per week met een uitlaatservice mee, op het begin vond ze dit wel erg spannend en was ze wat agressief/angstig naar de andere honden. 

Daarom hebben we haar eerst drie weken elke dag mee laten gaan zodat ze goed kon wennen en inmiddels loopt ze goed mee en rent ze vrolijk mee met de andere honden en speelt ze ook met hen. Niet alleen vind ze het heel leuk om met hen mee te gaan maar ze vindt het ook erg fijn om weer thuis te komen (zie filmpje). 

We zijn ontzettend blij met Oda, en zijn elke dag weer blij dat we haar in huis hebben genomen. Soms is ze wat eigenwijs en met haar gewicht en grootte kan het een uitdaging zijn om haar laten luisteren maar zolang wij duidelijk en consequent zijn pakt ze dingen echt snel op. Het is erg leuk om te zien dat ze veel wil doen om ons te pleasen. 

Vorige week zijn mijn man en ik getrouwd en uiteraard moest Oda bij ons op de trouwfoto's en ook op de bruiloft heeft ze zich heel goed gedragen, ze weet precies hoe ze op een rustige manier aandacht kan vragen van mensen en dringt zich niet op. Ook onze dierenarts vond haar heel braaf voor een herplaatser! 

Ook is ze erg fan van mijn neefje en die twee kunnen erg leuk spelen met elkaar. 

Nogmaals bedankt voor de fijne overdracht van Oda en we zijn elke dag ontzettend blij met onze kleine koe. 







Geen opmerkingen:

Een reactie posten