Pagina's

zondag 6 juni 2021

Zappa (ACE Joseph)

Wat een pech heeft lieve Zappa (ACE Joseph) al in zo'n korte tijd gehad! Wij hebben de naam aangehouden die hij gewend was, zodat hij niet elke keer hoefde te wennen aan een nieuwe naam. 

Waarom Zappa al zoveel pech heeft gehad, blijft een vraagteken.. Het is een onwijs lieve hond die het liefst de hele dag lekker met je knuffelt! 'S avonds vindt hij het heerlijk om tegen je aan in slaap te vallen. Dat stukje geborgenheid is enorm belangrijk voor hem! 

Zappa is een Podenco met een flink jachtinstinct. Katten, eenden, vogels wakkeren dit instinct behoorlijk aan! Dus dit is zeker iets om rekening mee te houden. Loslopen zal hij dus waarschijnlijk nooit kunnen. Daarom zou hij het geweldig vinden als hij een heerlijke tuin krijgt (die hoog genoeg is) om lekker in te kunnen ravotten! Een hondenmaatje van hetzelfde kaliber zou hij helemaal fantastisch vinden. Met andere Podenco's gaat het super! Ook heeft hij al vriendjes gemaakt met een Argentijnse Dog en een Old English Bulldog. In zijn spel is hij soms, zoals een echte Podenco, wat wild en lomp. 

Zappa loopt aan de lijn heel goed mee! Af en toe heeft hij wat sturing nodig omdat hij wel wat kan trekken aan de lijn, of blaft naar andere honden die hij tegen komt. Maar als je 'm corrigeert is dit ook goed. 

Zappa zou het geweldig vinden als hij eindelijk écht thuis mag komen! Een huisje waar hij heerlijk tot rust kan komen en de aandacht en liefde krijgt die deze schat van een hond verdient.


Meer informatie over Zappa (ACE Joseph) vind je hier.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten