Pagina's

woensdag 5 mei 2021

Update Bauke

14-4-2021

In de auto naar huis heeft ze geslapen en deze nacht hebben we haar niet gehoord. We waren voorbereid op het ergste en daarom valt het voor ons allemaal heel goed mee met BaukeZe is heel bang en je ziet dat echt alles nieuw is voor haar maar ze straalt zoveel goedheid uit en ze is best nieuwsgiering vind ik. Wij geven haar alle tijd die ze nodig heeft om aan alles te wennen en elk klein stapje vooruit voelt als een mijlpaal. Maakt niet uit hoe snel het gaat, Bauke bepaalt het ritme. Een groot pluspunt is dat ze niet bijt, dat deed onze Max (shin Fibo) wel. En Max is nu de grootste knuffelbeer die er bestaat.Elke keer als we de tuin ingaan doe ik haar veiligheidsharnas aan en binnen doe ik het wel uit omdat ik vind dat het een beetje spant als ze neerligt.  Het aan en uit doen vindt ze al prima. Ook mee buiten in de tuin wandelen aan de leiband gaat beter dan verwacht en ze doet flink pipi in het gras.Vandaag slaapt ze al langere stukken door, zonder wakker te worden van elk geluidje. Ik lag daarnet naast haar op de grond en ze is in slaap gevallen met haar hoofdje op mijn arm. Dat vond ik echt al héél wat ! Zo'n kleine dingen maken mij echt gelukkig :) Ze wil nog geen brokken eten, wel schelletjes vlees, maar dat zal wel vanzelf komen. 

20-04-2021

Bauke is nu 1 weekje bij ons. Ze maakt elke dag kleine grote stappen. Echt heerlijk om te zien hoe hard ze haar best doet om niet bang te zijn. Hierbij een filmpje van deze morgen in de tuin. Buiten wandelen is nog niet aan de orde, daarvoor moeten we eerst nog te veel nieuwe dingen thuis ontdekken.

 


29-04-2021

Bauke doet het nog steeds super goed. Nu 2 weken bij ons. Vandaag heeft ze voor de eerste keer samen met de andere honden gegeten. Anders durfde ze alleen eten als ze alleen was. Ze komt nu ook al enkele stapjes tegemoet als ik haar leiband vastheb. Elke dag een klein stapje. Prachtig hondje waar ik helemaal verliefd op ben 🥰



Vele groetjes 

Bieke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten