Pagina's

maandag 17 mei 2021

Angeliuque

Onze Spaanse diva doet het fantastisch! 

Waar ik ze bij het afhalen in Overijse nog naar de auto moest dragen kwam ze er thuis wel vlot uit. We zijn dan direct de tuin in gegaan voor een plasje en de beentjes te strekken. Wat onwennig nog wel. Ze heeft woensdag 1 keer haar behoefte binnen gedaan met een hele schuldige blik achteraf. en sindsdien gaat ze hiervoor liefst naar het park 200m verderop. Ze reageert totaal niet angstig naar auto’s enzo hier op straat en staat altijd al snel klaar wanneer ik de leiband uithaal. Haar reactie op andere honden is verschillend maar +. Blaffende honden negeert ze totaal en vriendelijke hondjes besnuffelt ze even om dan verder te gaan. 

Ze is heel aanhankelijk maar alleen zijn lukt ook al goed. Een uurtje, 2 uurtjes... ze ligt steeds mooi in haar mand of op de bank als ik thuis kom. Vannacht heeft ze de eerste nacht alleen beneden geslapen, om half 8 hoorde ik haar voor het eerst. Ze was mega enthousiast toen ik beneden kwam. 

1 kordate “nee” is voldoende geweest om haar te leren dat zij niet naar boven mag. Er is momenteel geen deur tussen woonkamer en hal, maar ze gaat niet verder dan de deuropening. Superknap van haar! 

Ze geniet van alle menselijke aandacht, gaat supergraag op wandel en heeft al een lievelingsknuffzl die ze van de bank naar haar mand sleept en terug 😍

Alleen de poes moeten we nog even aan werken. Maar ik denk dat dat wel goed komt. Vanochtend was ze al wat rustiger. De poes is honden gewoon en blaast van zich af.  De eerste 3 dagen blafte ze direct bij het zien van de kat, vanochtend niet meer.

Ik ben enorm blij met haar! Ze is ook wel enorm gemakkelijk als ik vergelijk met andere adoptieverhalen. 

Vanavond is er nog de kennismaking met de honden van mijn broer, als dat net zo vlot loopt als de rest komt het helemaal goed. Beetje ondeugd ook al... gisteren ging ik even een vork nemen en intussen was zij al aan mijn lunch begonnen 😂

Heel erg bedankt voor deze kans! We zijn erg blij met elkaar 🥰






Geen opmerkingen:

Een reactie posten