Pagina's

zaterdag 3 april 2021

Galgo - Ren & Verwen actie

Als je hondenliefhebbers vraagt om een Spaans hondenras te noemen zal bijna iedereen als eerste een Galgo roepen. Niet heel vreemd want deze fantastische windhond heeft niet alleen een kenmerkend uiterlijk, maar komt helaas ook vaak op een verdrietige manier in het nieuws als afdankertje na gedane arbeid. Vaak worden ze door de jagers ergens achtergelaten om alleen te sterven of komen ze op een andere vreselijke manier aan hun einde. Het komt ook steeds vaker voor dat ze door de jagers zelf naar een dodingsstation worden gebracht.

En uit deze dodingsstations heeft ACE de afgelopen weken een recordaantal van zo’n 50 Galgo’s vrijgekocht!


Deze zijn nu bij ons … veilig … en krijgen eerst alle verzorging die ze nodig hebben. De één zal wat meer tijd nodig hebben dan de ander, maar hopelijk kunnen we ze allemaal snel naar hun gouden mand laten rennen. Dat is nu onze prioriteit. Ze staan nog niet op de site ter adoptie, maar zijn al wel beschikbaar voor virtuele adoptie.

In het kader van onbekend = NIET onbemind. Wilt u onze Galgo’s alvast steunen?

Doneer een Galgo Verwen moment

Onze Galgo’s verdienen het om naast hun medische verzorging eens extra verwend te worden*. U kiest zelf welk bedrag u zou willen doneren, dit kan al een paar euro’s zijn.

Wij zorgen ervoor dat zij kunnen genieten van een heerlijk bot of lekkere koekjes en delen uiteraard graag de foto’s van het grote Galgo Verwen moment.

* Uiteraard verdienen al onze hondjes dit en wordt de rest niet vergeten.


Doneren kan via:

Tikkie of doneer op rekeningnummer:

Wil je mij alsjeblieft betalen voor "Galgo Verwen moment" via

https://tikkie.me/pay/2n16tscrjpsm1vqhtglf

Deze link is geldig t/m 14 april

Ons rekeningnummer:

ES74 0081 0619 5800 0145 7846

t.n.v. Animal Care Espana Honden In Nood

o.v.v. " Galgo Verwen moment "

 

Adopteer Virtueel uw Galgo a EUR 15,00 per maand.

Hiermee sponsport u de maandelijkse kosten voor voeding, dagelijkse en medische verzorging van uw hond totdat hij naar zijn gouden mand kan.

Op onze site vermelden wij dat u de hond virtueel heeft geadopteerd. Uiteraard houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen van uw hond.

Interesse? Stuur dan een mail naar: virtuele.adopties@ace-charity.org



Geen opmerkingen:

Een reactie posten