Pagina's

zaterdag 6 maart 2021

Update Mica (ACE naam Micaela 17437)

Buen día,

Ik ben sinds begin oktober 2020 terecht gekomen bij mijn forever home in het Nederlandse Clinge bij Nathalie en Jessie na een aangenaam verblijf bij mijn Nederlands opvanggezin bij Inge Meijer van houten.

Wat was ik blij dat er nog doggy maatjes aanwezig waren in mijn nieuwe thuis. Ze zagen er wel heel anders uit dan ik gewoon ben in Spanje. De kennismaking met beagle Obi en beagle Barre verliep heel vlot. Het zijn wat oudere honden en ik voel me wel op mijn gemak bij hen.

Mijn nieuwe baasjes waren ook heel lief voor mij maar hun handen vond ik wel eng. Ik begin was ik daar wel bang van omdat ik dit niet gewoon was in Spanje. Maar nu krijg ik er niet genoeg van … hoe heerlijk 😊

Helaas heb ik van doggy maatje Barre te vroeg afscheid moeten nemen wegens ziekte.

Mijn baasjes hebben gelukkig snel een doggy maatje gezocht voor mij. Ze vonden een perfect speelmaatje in een jong soortgenootje cross podenco Lexi.

Wat vind ik het fijn om samen met haar in de tuin te rennen en lange wandelingen samen te doen. Ik kom daarna tot rust bij ons oudje beagle Obi.

Wat ben ik ACE SHIN dankbaar dat zij mij vrijgekocht hebben uit dat enge Spaanse dodingsstation en voor mij een beter leven hebben gezorgd




 

 

 

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten