Pagina's

dinsdag 9 februari 2021

Loro

Het gaat best goed met Loro. Hij maakt een gelukkige indruk.Hij is ontspannen en helemaal thuis bij ons. Maar het is duidelijk dat hij een moeilijk leven heeft gehad.Hij heeft toch wat last van een soort p.t.s.s. Hij kan af en toe even uitvallen naar de andere 2 hondjes. Vooral naar Toby,een wat grotere chihuahua., maar van bijten of vechten komt het gelukkig niet.Meestal gaat het prima tussen die drie.

Spelen doet hij niet met andere honden, maar hij is wel heel nieuwsgierig naar andere honden en dan is het vooral snuffelen. Hij heeft nooit ruzie met andere honden en weet goed in te schatten wat voor vlees hij in de kuip heeft.

Hij is heel erg op mij gericht en volgt me vaak door het huis en buiten ook natuurlijk. Dat was al zo vanaf dag één. Het is wel opvallend dat hij oudere vrouwen niet zo vertrouwd. Ik heb het idee dat zijn baasje in Spanje een oudere vrouw was, die hem niet zo goed behandeld heeft,op zijn zachts gezegd. 

Ik ben net naar de dierenarts geweest voor controle en vaccinaties.

De sneeuw die nu gevallen is vindt hij niet zo erg,maar regen vindt hij maar niks.Dan krijg je hem niet naar buiten en plassen moet dan even snel en dan weer naar binnen.

Het is een lief beestje,die je met een zachte hand moet behandelen.

Ik hoop dat hij nog een paar jaar bij ons is en van zijn nieuwe leven zonder angst en pijn kan genieten.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten