Pagina's

zondag 15 november 2020

Een kleine update van Mr. Clooney (Nespresso)

Harlingen 15 november 2020

Volgende week 21 november wordt onze Mister Cooney al weer 10 jaar! Wat hebben wij het getroffen met deze hond! Hij kan nog net niet praten maar hij kreunt en knort als we hem knuffelen.. niet normaal :-)

Sinds afgelopen zomer is Mr. Clooney een echte scheepshond geworden. Nu vermoeden we dat hij in Spanje ook heel wat ervaring heeft gehad op of bij het water want hij wil ik altijd in bootjes kijken en bij het water kijken. Onze zoon is gek van wakeboarden en waterskiën en waneer de boot volgas gaat staat the Cloon met zijn snuit in de wind!

Op de camping heeft Clooney een allerallerbeste vriend, Beike, niet te geloven hoe twee honden zo verschrikkelijk blij zijn elkaar te zien en met elkaar te spelen. Wat er soms behoorlijk ruig aan toe gaat, maar heel liefdevol elkaar ook beschermen. Ook samen varen is prachtig, met het baasje van Beike in de sloep lekker door de slootjes en over de meren.

Nieuw ontdekkingen zijn ook super leuk, een jonge vogel die vliegles heeft is een erg interessant geval om te onderzoeken. 

Kortom, het gaat nog steeds super goed met Mister Clooney, zo fit als een hoen en altijd in voor avontuur en gezelligheid. Een echte vriend!

Lieve groet en tot snel weer!

Hendrika & Mister Clooney





Geen opmerkingen:

Een reactie posten