Pagina's

zaterdag 14 november 2020

Dagboek van Fabienne - Nala, de "Chihuahua" uit de petshop,...

Nala werd als kleine pup gekocht in een petshop in Marbella, zogezegd een Chihuahua,… Een oud dametje kocht haar, maar in enkele weken tijd veranderde de Chihuahua in een grotere en sterkere pup, heel energiek maar enorm lief,… Ondertussen is ze 45 cm groot en weegt ze 14 kg, net iets meer dan het oude dametje aan kan,… Het dametje hield al van de imaginaire Chihuahua, en wilde het beste voor het hondje. Ze probeerde nog contact te hebben met de kweker, maar die was al weer verdwenen met de noorderzon.

Momenteel verblijft Nala bij een opvanggezin samen met 7 andere hondjes, en dat gaat heel goed,… Alleen is zij een alfa en wil ze graag de leiding overnemen, maar de oude Teckel van de familie wil zijn positie niet afgeven en dat zorgt af en toe voor problemen. Daarom zoeken we een goede baas voor deze energieke dame, die duidelijk een strikte baas nodig heeft,… Ze is een zotte mus, speelt en loopt en rent, heeft duidelijk beweging nodig en gaat graag veel wandelen.

Ze is een prachtige hond om te zien, maar dus geen Chihuahua, dat moet wel heel veel generaties geleden zijn,… Nala is verder echt een schat van een hond, erg sociaal met andere honden, maar niet met katten,...

Meer informatie over Nala vind je hier 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten