Pagina's

vrijdag 15 mei 2020

Voor onze hondjes en katjes,...Viyo® Een sterker immuunsysteem voor honden en katten


Dankzij Viyo Reinforces for Cats krijg je deze week bij aankoop van Dag Allemaal een code voor 25 % korting bij aankoop van 1 maandkuur Viyo via de website zooplus.nlAanbod geldig van 11 tot 20 mei 2020.

Nu met 25% korting bij ZooPlus, via actie in Dag Allemaal, alleen dit weekend!!!  



Voor onze honden en katten is immuniteit en weerstand in alle omstandigheden en alle fases van hun leven,  heel belangrijk.  Viyo Reinforces®  draagt structureel bij aan verbetering van de weerstand en immuniteit van al onze ACE|SHIN hondjes en katten. 

Waarom is de immuniteit zo belangrijk?
Hoe beter de conditie en het natuurlijke afweersysteem van uw hond of kat, hoe beter hij of zij gewapend is om het virus de baas te blijven, en de gevolgen te beperken.
 
Wat zorgt er voor dat mijn hond of kat een goede immuniteit heeft?
Net zoals bij de mens, wordt de immuniteit van honden en katten voor 70% bepaald door de goede conditie van de darmen. Het zijn namelijk de goede bacteriën in de darm (de darmflora) die zorgen voor de opname van alle voedingstoffen, waardoor het dier een optimale gezondheid heeft.
 
Hoe kan ik hun immuunsysteem ondersteunen?
Je kan de werking van de darmflora extra ondersteunen door ze te voeden met pre-biotische vezels. Door de goede bacteriën te voeden, gaan ze optimaal kunnen werken.
 
Wat kan Viyo hierin betekenen?
Het product Viyo Reinforces® bevat twee soorten pre-biotische vezels: Fructo-oligosaccharides en Inuline. Door de vloeibare vorm (drink) komen deze vezels snel en quasi volledig in de darm terecht, waar ze de goede bacteriën optimaal kunnen voeden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten