Pagina's

woensdag 13 mei 2020

Guzman werd Guus


Begin 2019 kwam ik dit moppie tegen op jullie site!

                     
Meteen verliefd op hem en dan? Hoe gaat dat dan allemaal in zijn werk…..
Meteen informatie ingewonnen en zijn we voorzien van de juiste informatie en werd Guzman al snel voor ons gereserveerd! Na onder andere een enquête en een huisbezoek, kregen we aardig snel te horen dat dit moppie onze kant op mocht komen! Hoe geweldig is dat?! Toen moesten we nog wel een paar weken wachten.
En wachten duurt dan best lang! Begin april 2019 kregen we het bericht te horen, dat we hem konden ophalen van Schiphol.
Op 30 april was het dan zover! Ondanks dat het het wordt afgeraden, toch op tijd naar Schiphol! We konden gewoon niet meer wachten….
Maar, ja op Schiphol moesten we nog even wachten, voordat we ons moppie in onze armen mochten en konden nemen.

Eindelijk was het zover en konden we hem bijna meenemen. Eerst nog even afscheid nemen van zijn vriendje/reisgenoot.
En wat vond hij het eng allemaal, al die geluiden, gladde vloer, voor het eerst een riem om, enz….

Snel optillen en naar de auto gelopen. 












Onderwijl hebben we meerdere keren mail contact gehad, met jullie organisatie. Dat zit wel goed in elkaar bij jullie. En we zijn nog steeds zeer tevreden hoe toen en nu alles goed is verlopen. En dat te bedenken dat merendeel geregeld wordt door vrijwilligers. Iedereen heeft daar weer zijn eigen taak en rol in! Helemaal geweldig, jullie zijn toppers!

  

Guus is ondertussen al weer een jaar bij ons. Wat is de tijd hard gegaan, gewoon voorbij gevlogen. We zijn allemaal erg gek met en op hem!
Hij is niet meer weg te denken in ons gezin. Ook de opa’s en oma’s zijn erg gek op hem. Hij is zo lief, gezellig, vrolijk en makkelijk.

          

 Hopelijk mag hij nog heel lang bij ons blijven. Zo kunnen we nog lekker lang van elkaar genieten! En gaan we nog veel meer plezier met en aan hem beleven.

       

1 opmerking: