Pagina's

donderdag 16 april 2020

LOCKDOWN BRIEF VAN JE grootste vriend(en) je hond(en)...๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Lieve mensen
Het is me opgevallen dat jullie de laatste weken wel heel vaak en lang in mijn huis verblijven. Hoewel ik het geweldig vind om jullie in mijn huis te hebben vind ik dat het tijd wordt om de regels iets aan te scherpen en te verduidelijken waar nodig.
1. Als je naar buiten gaat...... Ik ga mee!
2. Het is me opgevallen dat jullie erg veel lekkere dingen eten terwijl jullie in jullie luie kloffie op de bank hangen. Ik heb recht op mijn deel in dat lekkers. Ik zal er verder niet al te moeilijk over doen en gewoon stilletjes naar je gaan zitten staren totdat je gehoorzaamt en mij mijn deel geeft.
3. Nee, ik ga niet in bad. Ik ben al schoon.
Dat jij je verveelt betekent niet dat ik een bad nodig heb. Als je zonodig iets moet wassen dan ga je dat metalen ding op wielen dat buiten staat maar wassen dat heeft de baas toch al drie keer gedaan deze week, terwijl hij de oprit al weken niet af is geweest.
4. Zolang je toch in mijn huis bent is het je taak om me naar buiten te laten zo vaak als ik dat nodig acht. Ook als ik net pas buiten ben geweest..... Er is nog een plekje wat ik nog niet gecheckt heb.
5. Als ik slaap....... Laat me slapen!
Dat ik lig te slapen is geen teken voor jou of je mensenpuppies om met me te gaan spelen.
En ik kan slapen waar ik dat wil. Ik waardeer het niet om wakker gemaakt te worden zodat ik opschuif.
6. Zeg niet shhhh of stop tegen mij als ik blaf.
Jij besluit om meer thuis te zijn, mijn beveiligingstaak is er alleen maar groter op geworden. Alles wat ik hoor moet ik aan je rapporten dus luister goed naar me ipv te zeggen dat ik stil moet zijn.
7. Verlaat geen kamer in huis zonder mij.
Ik ken jullie soort onderhand.... Gisteren hoorde ik ook een zak chips open gaan op de slaapkamer en niemand riep mij om te delen.
Dus vanaf nu.... Ik ga jullie stalken.
8. Deze regel is heel belangrijk..... Als het op de grond valt...... Is het van mij! Als het in mijn mond zit..... Van mij!!
9. Je zult nooit meer alleen een plasje gaan doen, jij kijkt ook naar mij als ik plas dus ik snap niet waarom ik dan niet bij jou mag kijken. Dus geen deuren sluiten, ook niet het toilet!
10. Ik werk altijd al vanuit huis, dus als jij dat ook doet moet je niet op mij mopperen als ik blaf tijdens jou vergadering of geklets met je mensen vrienden.
๐Ÿพ๐Ÿพ๐Ÿพ๐Ÿพ๐Ÿพ๐Ÿพ๐Ÿพ๐Ÿพ๐Ÿพ๐Ÿพ๐Ÿพ๐Ÿพ๐Ÿพ๐Ÿพ๐Ÿ•

Geen opmerkingen:

Een reactie posten