Pagina's

maandag 2 december 2019

Baco

Baco is sinds februari 2016 bij ons en wat zijn we blij met hem!! Hij is ook blij om hier te zijn; het lijkt ook ècht of hij dankbaar en blij is. 
Hij heeft feilloos door wat er van hem verwacht wordt, wat wel/niet mag (vaak zonder dat wij eerst hoefden te corrigeren) en is uiterst sociaal naar honden en mensen! Het is een zeer intelligente hond en leert heel makkelijk! Hij kan overal mee naar toe en is dan heel rustig en gezeglijk wat  erg gewaardeerd wordt.
Wèl eet hij alles wat hij tegenkomt en ook maar enigszins eetbaar is en charmeert andere wandelaars in de hoop op een koekje. Dat lukt (te) vaak helaas want hij wordt dan nogal vasthoudend als het niet lukt. Maar 1x 'Bacoooo' zeggen en het is over, dat wel.
Hij haart wel maar kammen helpt goed hoewel hij  het wel  moest leren om dat toe te laten.Bovendien is duidelijk dat hij in het verleden geschopt is want zijn achterpoten waren lang verboden terrein.Voor de rest lijkt hij niet geestelijk beschadigd en wij denken dat hij uit een gezin komt want hij is gek op kinderen van rond de 8 jaar. Hij is ook echt opgevoed.
Zo leer je langzaam een en ander uit het vorige leven van hem en dat is en heel interessante speurtocht!
Wij denken wèl dat hij zeker 2 jaar jonger is dan dat Ace dacht. Vooral gebaseerd op vitaliteit, speelsheid, gezondheid ed maar dat is geen probleem natuurlijk! Hij is nu ongeveer 6-7 jaar,denken wij. En nog altijd heel vitaal !!
We hopen dat hij nog lang bij ons is en zijn Ace heel dankbaar dat zij zich in 2015 over hem hebben ontfermd!!
Barbara en Joop
Baco nog in Spanje, eind 2015

Baco 2018

Bij 30 graden in de zon. Duidelijk daaraan gewend!

Wàt een plaatje!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten