Pagina's

woensdag 6 maart 2019

DAGBOEK FABIENNE - Ja het kan !! Thera was niet aan te raken maar kreeg toch een kans,...

Thera was een bang, maar dan echt bang, hondje uit Algeciras,… Het ging moeizaam, en ze ging maar niet beter,… Toen ze gevraagd werd voor adoptie, sloeg ons hart over,… We zijn zo bang geworden om nog een bange hond op te sturen,… Weten de mensen wel waar ze aan beginnen? Gaat het wel goed komen? Doen we hier wel goed aan? Maar adoptante Charlène kon ons overtuigen en we gingen ervoor,… En kijk nu eens, het is echt gelukt,… Wat een klein mirakel,… We willen hen zo graag allemaal een kans geven,...

Dit was Thera bij ons :


Ze is nog steeds erg mensenschuw, ondanks onze vele pogingen om haar te helpen ontdooien. Ze laat zich niet makkelijk aanraken, en al zeker niet door vreemden, ze loopt weg als het haar teveel wordt of wanneer ze een situatie te eng vindt. Thera is een hondje waar nog veel werk aan is en nog een lange weg te gaan heeft,...


Dit is Thera vandaag : 



Ik wil jullie even laten weten dat het heel goed gaat met Thirza (Thera). Ze is er nu 5 weken en ze is enorm veel aan het leren en openbloeien. Ze is inmiddels zindelijk, dit heeft even geduurd maar gaat nu goed. En ze is een enorm energieke en lieve hond. We zijn al in veel verschillende wandelgebieden geweest en ook op het strand.
 
We hebben ook nog wat uitdagingen, 1 ervan is dat ze nu best wel verlatingsangst heeft. ’s Nachts gaat het goed als ze samen met Chico (mijn andere hond) beneden slaapt, maar overdag is ze onrustig als ik de kamer uit ga of weg ga. Dus daar werk ik nu met haar aan, dat zal tijd kosten maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat goed gaat komen.
 
Ze is zo’n blijerd en een enorme lieverd, hierbij wat fototjes voor jullie zodat jullie kunnen zien hoe het met haar gaat. Ik ben enorm blij met haar!!!
 
Groetjes,
Charlène

Geen opmerkingen:

Een reactie posten