Pagina's

zondag 10 maart 2019

DAGBOEK FABIENNE - Bobonne, onze oudste vrijwilliger, werd 100 jaar !!

Wie kent haar niet binnen SHIN? Bobonneke is onze oudste vrijwilliger en zij werd 100 jaar !! Een dikke proficiat en een hele, hele grote warme knuffel van alle hondjes die ooit bij Bobonneke in opvang mochten komen. Het waren allemaal haar geliefde hondenkinderen en velen zijn bij haar tot rust gekomen!

Bobonneke heeft alles bereikt wat ze wilde bereiken in dit leven, zo zegt ze zelf,… Voor ze haar heup brak was het Bobonneke die zich met de opvanghonden bezig hield. Elke opvanger die binnen kwam was meer dan welkom en kreeg zijn tijd om naar Bobonneke toe te gaan. Zij ging nooit uit zichzelf naar hen toe maar gaf hen de tijd, en allemaal eindigden ze op haar liefdevolle schoot,… Van de eerste tot de laatste,…

Vandaag zegt Bobonneke dat dat zin aan haar leven gaf, en ze zich hierdoor nuttig voelde. Ondanks haar leeftijd was ze altijd blij dat ze iets voor een van de asielhondjes kon betekenen,... Bedankt voor alles Bobonneke !!



1 opmerking:

  1. Mayke van Lieshout11 maart 2019 om 13:14

    Hoe geweldig dat deze mevrouw Bonbonneke, zich zo heeft ingezet en nu 100 jaar is! Zwaar onder de indruk ben ik. Moge mevrouw Bonbonneke nog lang onder ons mensen en dieren blijven.

    BeantwoordenVerwijderen