Pagina's

maandag 2 juli 2018

Beste allemaal,

Onze actie om honden te redden heeft heel wat emotie teweeg gebracht...het is niet normaal dat dit in 2018 nog kan...maar het is helaas de pure realiteit....
Marijke zal ons een lijst bezorgen van de mensen die een hondje vrij kochten, zodat wij dit weekend een overzicht kunnen opmaken. Hier hebben we wel even tijd voor nodig. Enkele van de geredde pupjes zijn reeds opgenomen in de kliniek met parvo, anderen zijn erg mager, anderen....onze bezorgdheid nu is hun welzijn, ze opvangen en verzorgen...de dierenarts draait overuren...
Wie deze zorg financieel wil ondersteunen kan een hondje via Maries, onze verantwoordelijke adoptie op afstand, virtueel adopteren. De prijs hiervoor is 15€/maand per hondje. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar mariesvandenplas@gmail.com. En zodra de hondjes er klaar voor zijn, en hun vaccinaties, en sterilisatie/castratie hebben gehad, plaatsen we ze op onze website, ditmaal voor ‘echte’ adoptie.
Er zijn mensen die nog hondjes willen vrij kopen maar zowel onze refugio Mijas als onze Refugio Algeciras zitten over en over vol, onze taak is nu deze die we nu gered hebben dat te geven waar we voor staan en dat is: een warme thuis!
Helaas hebben we hier tijd voor nodig, het houdt niet op bij de redding uit een dodenstation...zodra we opnieuw plaats hebben, gaan we er weer redden. Maar laat ons nu eerst dit project afwerken, samen! Deel onze hondjes zoveel mogelijk! Ergens klopt een hartje voor elke geredde ziel! Help ons hiermee...en wij aan deze kant van de ketting gaan hen helemaal in orde brengen en hebben nu de eer om hen lekker te verwennen 😉!!

Komaan mensen! Ertegenaan!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten