Pagina's

donderdag 7 juni 2018

Bambi

Hier een berichtje van mij: Bambi!
Ik ben op 19 april naar Belgie verhuisd en heb even moeten wennen... Maar nu 1,5 maand verder kan ik wel zeggen dat ik het hier aardig naar mijn zin heb. Ik ben echt met mijn kontje in de roomboter gevallen!
Speciaal om mijn adoptie te vieren hebben mijn echte adoptie-ouders met mijn virtuele adoptie-ouders 1,5 week geleden afgesproken op een rustig terrasje in de natuur. Ik houd nl. niet van al te veel drukte om mij heen, maar dat is ook niet raar als 14 jarige cocker spaniel ;)
Ik voelde mij een echte koningin, een diva, princes op de erwt... Ik ben overladen met cadeautjes door mijn virtuele adoptie-ouders: een emmer vol koekjes (En ik ben dol op koekjes!!!), een knuffelbeertje, ... en op de koop toe, kreeg ik daar midden op het terras ook nog een stuk appeltaart van hun!!! Nou, daar zeg ik dus nooit "neen" tegen hoor ;) Ik ben helemaal plat geknuffeld en heb zo genoten van mijn eerste uitje. Bij thuiskomst ben ik meteen met mijn nieuwe beertje in mijn zachte mandje in slaap gevallen en droomde ik over de rest van mijn zalige pensioentje waar ik nu de rest van mijn leven hier zorgeloos van mag genieten... HEERLIJK!!!

PS=Denken jullie ook aan mijn senior vriendjes/vriendinnetjes die wel nog op hun gouden mandje wachten... Ik wens hun allemaal hetzelfde geluk toe!


                                      Dikke knuffels & lieve kusjes van Bambi





Geen opmerkingen:

Een reactie posten