Pagina's

woensdag 2 mei 2018

De avonturen van ACE Queso en ACE Huggo


Het is alweer een tijdje geleden maar hier zijn we weer met een beetje nieuws over ons. Kennen jullie ons nog?


Ik, ACE Queso, vier in juni mijn derde gotchaday. Dat betekent dat ik bijna drie jaren in België woon. Ik ben ondertussen zo’n 12 jaar oud maar het zou ook een jaartje meer of minder kunnen zijn. Wat maakt het uit? Ik weet dat ik al bijna 3 jaar mijn mammie’s beste vriend ben en het is dat wat telt. Ik ben LM positief getest maar ondervind hier tot op heden geen nadelen van. Bij de jaarlijkse check up met bloedcontrole blijken mijn waarden stabiel. Ik hoef dus ook geen medicatie te nemen zolang dat zo blijft


En ik ben ACE Huggo. Ik ben nu anderhalf jaar in België en zou zo’n 5-6 jaren oud zijn. Ondanks mijn beperking (ik mis de helft van één van mijn voorpootjes), ben ik de actiefste  van de roedel. Ik ben eigenlijk gewoon de “hyper”: hyper in alles. Hyperbeweegelijk, hyperlief, hyperkoppig, hyperspeels, hyperondeugend, hyper… Ik kan zo nog wel een tijdje doorgaan. Kortom, ik ben een échte bodegero in hart en nieren.


 Onze roedel die bestaat uit 4, want we hebben nog een Belgisch zusje Molly van 15 jaar en nog een Spaans broertje van 11 jaar Babel, werd onlangs voor een tijdje uitgebreid naar 5. Er kwam een logeetje bij: Jack (zo’n 5 jaar oud), een Jack Russel. Zijn baasje was met spoed opgenomen in het ziekenhuis na een val, Jack zat alleen thuis, treurde en wou niet eten. Dus hebben wij ons met ons viertjes over hem ontfermd. Goed van ons hé. De baasjes zijn héél trots op ons dat we zo flink zijn geweest. Nu is Jack terug naar zijn baasje. We hopen dat hij het daar goed stelt. 






Heel veel liefs van ons allen.

ACE Queso, ACE Huggo en co


Geen opmerkingen:

Een reactie posten